![]() |
|
|
#181 (permalink) |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
تشكر ها: 1
4 بار تشكر شده در 3 بار نوشته
|
منم با بنيامين شديدا موافقم. نزديك به 12 نفر توي اينجا مسئوليت دارند ولي هيچ كدومشون نيستند.
دوتا پيشنهاد داشتم يكي اگر تشكر رو بزاريد خيلي خوب ميشه درست كه سايت هاي ديگه اين بخش رو حذف كردن توي بعضي از سايت هاي گيم هم كه من خودم توشون بودم مثل بي جنبه ها تشكر مي كنند اما اگر اين بخش تشكر رو همراه با hide بزاريد خيلي عالي ميشه كه كاربر ها وقتي ببينند مثلا براي گرفتن يك والپيپير 10 نفر تشكر كردن بيشتر علاقمند ميشند فعاليت كنند.
|
|
|
#182 (permalink) | ||
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشكر ها: 2
6 بار تشكر شده در 6 بار نوشته
|
نقل قول:
در مورد تحریریه دوستان عزیز به زودی کار جدی رو شروع خواهند کرد. نقل قول:
تشکر به زودی اضافه خواهد شد. اگر منظورتون از Hide همون Spoiler Tag هست، فکر می کنم مدت زیادی هست که نصب شده است.
![]() ویرایش توسط Insomniac : 10-05-2009 در ساعت 06:00 PM. |
||
|
|
|
|
|
#183 (permalink) | |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
تشكر ها: 798
160 بار تشكر شده در 104 بار نوشته
|
نقل قول:
بازم ممنون ؛ موفق باشید . |
|
|
|
|
| تعداد 2 كاربر به خاطر اين پست سودمند از Mr.Ponics تشكر كرده اند: | Leon S.Kennedy (10-05-2009), Sea Of Dream (10-06-2009) |
|
|
#184 (permalink) | ||
|
Status:
تشكر ها: 4
3 بار تشكر شده در 2 بار نوشته
|
نقل قول:
آقاي پونيك شما يك كم داريد يك طرف نگاه مي كنيد ستون هاي هر وب سايت مديراش هستند شما هر سايتي كه دوست داريد بريد و ببينيد كه مديراي اون سايت ها ابتداي ساكن بايد كمي فعاليت داشته باشند الان صفحه اصلي سايت رو تا به حال نگاه كرديد؟ خبر هاش مال يك هفته قبل است ديگه مديرا كه براي نمايش اينجا نيستند. اگر مديرا و به خصوص اعضاي تحريريه اينجا فعال باشند مطمئنم كاربرا زياد ميشه ولي تاپيكي كه مال هفته پيش هنوز تو صفحه است نميشه انتظار داشت يك كاربر بياد و فعال باشه. اگر شما دانشگاهي هستيد خب منم به همون اندازه دارم در مدرس درس ميخونم اين كه سر مديرا شلوغ يا مسائلي مثل اين واقعا قابل پذيرش نيست و مدير يكي از اصلي ترين وظيفه اش بالا بردن سطح دانش سايت و به خصوص انجمن هست. نقل قول:
وقتي مدير يك وب سايت زورش مياد يك خبر بزاره چرا توقع داريد كاربر ها اينكار بكنند؟ من اعضايي رو ميشناسم كه اينجا هستند بدون اين كه حتي پست بدن عضو تحريريه يا مدير در حالي كه در وب سايت هاي ديگه حداقل هفته اي 4 يا 5 پست ميدن.
|
|
|
|
#185 (permalink) |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشكر ها: 2
6 بار تشكر شده در 6 بار نوشته
|
دوست عزیز مسئول فنی انجمن وظیفه پست اخبار را اصلاً نداره.
اسمش روشه...مسئول فنی انجمن. |
|
|
|
|
|
#186 (permalink) | |
|
Status:
|
نقل قول:
من منظورم فقط شما نيستي دوست من به خودت نگير. شما هم عضوي از جامعه بازي هوم شايد وظيفه اصلي يك مسئول فني گذاشتن خبر نباشه ولي تا وقتي يك كاربر نيست كه خبر بزار ميتونه مسئول فني اينكار بكنه.
|
|
|
|
#187 (permalink) | |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
تشكر ها: 798
160 بار تشكر شده در 104 بار نوشته
|
نقل قول:
قبول میکنم که پایه و اساس سایت مدیرانش هستند، ولی مدیر یک سایت زمانی تمام وقت و انرژی اش رو روی سایتش میزاره که اوایل کار باشه و سایت مطرح شده نباشه ... ما الان چیزی بیشتر از 2000 کاربر عضو شده تو سایت داریم و بازدید متوسط 1000 برای هر روز که نشانگر این هستش که با این تعداد بازدید + این همه کاربر عملا نمیخونن ... دلیلش هم کم لطفی کاربرانمون هست که به دلایل خاص یا به سایت سر نمیزنن و یا کلا به جهات مختلفی همچون دریافت فایل و یا خوندن مطالب تن به عضویت دادن ... ما مثل همیشه سعی خودمون رو میکنیم ولی این در اصل کاربرانمون هستند که باید سایت رو بگردونن و سایت مال اونا هستش ... امیدوارم منظورم رو رسونده بشم . امیدوارم با حضور کاربران مفید و لایقی همچون شما ، سایت روز به روز بهتر و شلوغ تر از روزهای قبلیش باشه ... موفق باشید . |
|
|
|
|
|
|
#188 (permalink) | |
|
Status: