![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
تشكر ها: 5
0 بار تشكر شده در 0 بار نوشته
|
با سلام به دوستان
اگه ممکنه یه سری بازی معروف برای nintendo64 بزارید تو سایت ممنون میشم چون خودم هر چی گشتم پیدا نکردم. با تشکر :oops: |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Status:
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
تشكر ها: 798
160 بار تشكر شده در 104 بار نوشته
|
سلام دوست عزیز
به سایت خانه بازی خوش اومدین . شما فقط معرفی بازی ها رو میخواین یا لینک دانلود بازی ها رو هم احتیاج دارین ؟ من سعی میکنم جمع آوری کنم یک جا بزارم که هم شما و دیگر دوستان استفاده کنند . موفق باشید . |
|
|
|
| كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از Mr.Ponics تشكر نموده اند: | amr diab (01-15-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
|
Status:
|
من لینک دانلود بازی ها رو می خواستم
پیشاپیش هم از زحمات شما تشکر میکنم
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Status:
|
نمیدونم چی شده یکی از پست هام پاک شده یه 5 تا بازی براتون توش گذاشته بودم امشب که نشد فردا براتون میزارم !
موفق باشید . |
|
|
|
| كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از Mr.Ponics تشكر نموده اند: | amr diab (01-16-2008) |
|
|
#5 (permalink) |
|
سلام
اقا موضوع تاپیک رو عوض نکن از پست خصوصی استفاده کن اونم برای مدیر سایت .... شما میتونی از اینجا بازی های N64 رو دریافت کنی به اضافه بازی هایی از قبیل : Atari 2600 Atari 5200 Atari 7800 Atari Jaguar Atari Lynx CPS1 CPS2 Gameboy Color MAME Namco System 22 Neo Geo Neo Geo CD Neo Geo Pocket Nintendo Nintendo 64 Sega CD Sega Dreamcast Sega Game Gear Sega Genesis Sega Master System Sega Model 2 Sega Saturn Sony Playstation Super Nintendo اینم لینکش : C00LR0M حالشو ببر
![]() الهم عجل لولیک الفرج خدایا هر جمعه به انتظارش میشینم تا بیاد به خدا عشق دروغه زندگی یعنی : مرگ آرزوها و آرزوی مرگ ویرایش توسط Siafu-oxo : 01-17-2008 در ساعت 03:02 AM. دلیل: وارد مسائل شخصی نشید |
|
|
|
|
| كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از Siafu-oxo تشكر نموده اند: | amr diab (01-16-2008) |
|
|
#6 (permalink) |
|
Status:
|
من این لینک رو امتحان کردم ولی سایتی بالا نیومد مینویسه not found
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Status:
|
سلام .
ممنون از اون سایتی که معرفی کردین ولی متاسفانه مشکل داره . من یه سایت دیگه معرفی میکنم امیدوارم براتون مفید باشه فکر کنم شما شبیه سازش رو داشته باشین باسه همین نمی زارم شبیه ساز درست و حسابی هم متاسفانه گیر نیاوردم که معرفی کنم یکی گیر آوردیم که متاسفانه لینکش خراب بود . لینک سایت مورد نظر توجه : فرمت فایل ها 7z میباشد که با برنامه winrar میتونین بازش کنین . موفق باشید . |
|
|
|
| كاربران زير به خاطر اين نوشته سودمند از Mr.Ponics تشكر نموده اند: | amr diab (01-17-2008) |
|
|
#8 (permalink) |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|